PrivaZorg Zeeuws-Vlaanderen 'Dé thuiszorg waarbij u zich thuis voelt'

Voorstellen team

Carolien de Witte
Carolien de Witte, Vestigingsmanager

Mijn naam is Carolien de Witte en ik ben in 2004 gestart als huishoudelijk medewerker, tijdens mijn opleiding Pedagogisch werk met als aanvulling Verzorging 3IG. Ik ben snel daarna als ZZP’er voor PrivaZorg Zeeuws-Vlaanderen gaan werken in de verzorging en begeleiding. Ik was tevens werkzaam als begeleidster voor mensen met een verstandelijke beperking. In 2008 ben ik gestart als zorgcoördinator bij PrivaZorg en heb ik in 2011 de opleiding Management in de Zorg afgerond. Sinds 1 januari 2017 ben ik vestigingsmanager voor PrivaZorg Zeeuws-Vlaanderen. Ik heb de afgelopen 9 jaar bij PrivaZorg veel veranderingen in de zorg meegemaakt en vind het bijzonder dat we samen met de ZZP’ers zorg op maat kunnen blijven bieden bij cliënten thuis en onze klanttevredenheid hoog is. Ik ben inmiddels 9 jaar getrouwd en trotse moeder van drie kindjes. We zijn vorig jaar verhuisd naar de prachtige polder van Hengstdijk.

Ilse de Rooij, Zorgcoördinator
Ilse de Rooij, Zorgcoördinator

Ik ben vanaf januari 2005 met veel plezier werkzaam bij PrivaZorg Zeeuws-Vlaanderen. Het blijft elke keer een uitdaging de zorg zo af te stemmen dat deze past bij de cliënt. In een goede samenwerking met onze zelfstandig zorgverleners staan wij voor kwalitatieve zorg waarbij de cliënt centraal staat. Het is dan ook fijn om te horen dat onze cliënten tevreden zijn over de zorg die ze van ons ontvangen.
Naast mijn werk als zorgcoördinator ben ik iemand die graag wandelt door onze prachtige Zeeuwse polders. Tuinieren geeft mij veel ontspanning en ik kan niet zonder boeken, ik ben altijd weer benieuwd naar nieuwe verhalen. Samen met mijn gezin voel ik mij in mijn element in West Zeeuws-Vlaanderen. Mocht u in de omstandigheid komen dat u zorg nodig hebt, dan ben ik u graag van dienst om naar uw wens de zorg in te vullen samen met ons team zelfstandig zorgverleners.

Lina Gernaert, Zorgcoordinator
Lina Gernaert, Zorgcoördinator

Mijn naam is Lina Gernaert en ik woon in Terneuzen. Ik ben sinds 2006 werkzaam bij PrivaZorg Zeeuws-Vlaanderen. Ik heb HRM gestudeerd op de Hoge School Zeeland en in 2008 mijn diploma behaald. Samen met Lisette ben ik verantwoordelijk voor de verzorging, verpleging en begeleiding in de gemeenten Terneuzen en Hulst.

Lisette IJsebaert
Lisette IJsebaert, zorgcoördinator

Mijn naam is Lisette IJsebaert, geboren in 1958. Ik ben werkzaam in de zorg vanaf 1977 als Verpleegkundige A. gestart in het ziekenhuis, daarna in een verzorgingshuis en sinds 2006 als ZZP’er en zorgcoördinator op kantoor van PrivaZorg Zeeuws-Vlaanderen werkzaam. Sinds kort stel ik ook de indicaties vast van de klanten zodat thuis de passende zorg gegeven kan worden. De combinatie van zowel het geven van thuiszorg als werken op kantoor ervaar ik als prettig. Ik kom in contact met zowel de cliënt, werk samen met ZZP’ers en collega’s op kantoor en diverse overlegvormen met verschillende disciplines. Mijn grootste hobby is het bestuderen en begeleiden van mensen via NLP. Mijn rust en ontspanning vind ik thuis en/of in een samenzijn met familie, vrienden en kennissen.

Jessica Machielsen, administratief medewerkster
Jessica Machielsen, administratief medewerkster

Mijn naam is Jessica Machielsen en ik woon in Terneuzen samen met mijn vriend en 2 kinderen. Voordat ik in dienst kwam bij PrivaZorg Zeeuws-Vlaanderen, heb ik diverse projecten gedaan op administratief gebied. In 2010 ben ik gestart als administratief medewerkster bij PrivaZorg. Onder mijn werkzaamheden vallen o.a. het contact met zorgverleners en cliënten, het verzorgen van bestellingen, het aanmaken en bijhouden van dossiers en zorgverleners en nog veel meer. Het leuke aan deze baan is dat het heel divers is!