PrivaZorg Zeeuws-Vlaanderen 'Dé thuiszorg waarbij u zich thuis voelt'

Onze diensten

PrivaZorg biedt thuiszorg waarbij u zich thuisvoelt. PrivaZorg bestaat al 20 jaar. Cliënt tevredenheid en kwaliteit staan centraal.

PrivaZorg is een landelijke thuiszorgorganisatie. We regelen de zorg aan cliënten vanuit een netwerk met regionale steunpunten, samen met ruim 1500 zelfstandige zorgverleners. We screenen onze zorg- en dienstverleners zorgverleners zorgvuldig en kennen ze persoonlijk.

PrivaZorg Zeeuws-Vlaanderen biedt zorg en ondersteuning in Zeeuws-Vlaanderen. Wij zijn zorgverleners in hart en nieren en willen u graag op een persoonlijke manier van dienst zijn.

We werken niet met wachtlijsten. In overleg met u bepalen we de zorgbehoefte en stemmen samen de zorgmomenten af. We houden van korte lijnen en een persoonlijke aanpak. We willen er voor u zijn, wanneer u ons nodig heeft. Uw zorgcoördinator houdt contact met u en informeert u zo volledig mogelijk over de opties.

Wij bieden zorg van huishoudelijke hulp tot verpleging en verzorging. Van mantelzorgondersteuning tot zorg in de laatste levensfase. De zorg wordt geleverd in samenwerking met gemotiveerde zelfstandig zorgverleners. Deskundige professionals die in een vast klein team bij u thuis zorg verlenen.

PrivaZorg Zeeuws-Vlaanderen heeft per januari 2017 de thuiszorg activiteiten van SokaPlus overgenomen.

Bel ons direct